!_LeveL Up_! Forumları

Her türlü oyun danışmanlığı, paylaşımı yapılacaktır...

Oyun yüklenemiyor. [SAMSUNG D900i] Yardım.. :bounce: :bounce: :bounce:

Paylaş

IlCarnefice
    Admin
    Admin

Kişi sayfası
    Metin Alanı:
    Bar:
    0/0  (0/0)
    Seçim Listesi:

Oyun yüklenemiyor. [SAMSUNG D900i] Yardım.. :bounce: :bounce: :bounce:

Mesaj  IlCarnefice Bir Paz Ocak 15, 2012 6:05 pm

Konunun adından da anlayabileceğiniz gibi Samsung d900i telefonuma oyun yükleyemiyorum. "Desteklenmeyen içerik." hatası veriyor. Yardımcı olabilecek var mı? pale pale pale bounce bounce bounce Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes bounce bounce bounce pale pale pale

aLuKaRD_2602
    Admin
    Admin

Kişi sayfası
    Metin Alanı:
    Bar:
    0/0  (0/0)
    Seçim Listesi:

Geri: Oyun yüklenemiyor. [SAMSUNG D900i] Yardım.. :bounce: :bounce: :bounce:

Mesaj  aLuKaRD_2602 Bir Çarş. Ocak 18, 2012 1:39 pm

1. Öncelikle java ayarlarını düzenlememiz gerekli. Telefondan Uygulamalar->Java Dünyası->Seçenekler->Şebeke ayarları kısmında

APN: internet
    Kullanıcı adı: <boş bırak>
    Şifre: <boş bırak>
    Proxy: Devre dışı

yapıp kaydediyoruz.

2. SoftickPPP221.exe dosyasını çalıştırarak Softick PPP 2.21 programını kur ama çalıştırma. (burada bir dosyanın bulunamadığına dair bir mesaj çıkarsa cancel deyin.) ...(softick programını kurarken USB sharing mode kısmında ikinci seçenek olan "Use USB port in exclusive mode" seçeneğini işaretleyin)

3. Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ve PC Studio programını çalıştırın. Dosya->Bağlantı->Bağlantı yöneticisinden bağlantı türünü seçin. (Bende USB seçili)

4. Samsung PC Studio programını kapatın.

5. Telefonda *#52828378# kodunu girin ve OTA Tip Ayarında GPRS OTA yerine Seri OTA seçin.

6. Sonra softick programını çalıştırıyoruz ve ekranın sağ alt köşesindeki simgesine sağ tıklıyoruz... settings den bluetooth/serial sekmesinden bağlı bulunduğumuz com nosunu işaretliyoruz ("ss_mdm0" ibaresi yoksa iptal ediyoruz.) Daha sonra program simgesinin üzerinden programı "activate ppp" yapıyoruz...(burada bir dosyanın bulunamadığına dair bir mesaj çıkarsa cancel deyin)bu işlemden sonra
    simge üzerine mouse ı getirince 1 cihaz bulundu ibaresini görmeliyiz..eğer göremiyorsak bağlantıda bir problem vardır..tekrar deneyiniz

7. javauploader programını çalıştırıyoruz .jad uzantılı program veya oyunu add yapıp uploadere ekleyip öylece bırakıyoruz.. Eğer bu esnada bir hata oluşuyorsa virüs programını kapatıp yeniden denemelisiniz. Uygulamanın elinizde sadece jar dosyası varsa JADMaker ile aynı klasörde jad dosyasını oluşturabilirsiniz.

8. #*5737425# kodunu telefona gir ve çıkan ekranda "PPP UP" ve sonra da"USB" seç, sonra ise Seri yükleme seç.

9. Yükleme başlayacak ve program veya oyun yüklenecektir.

10. 5. adımda yaptığınız ayarı WAPınızın düzgün çalışması için tekrar 5. adımdaki gibi eski haline getirin. Seri OTA yerine GPRS OTA seçin.

SORUNLAR:
    Eğer telefonunuz birşey yüklemeden kapanıp açılıyorsa bağlantı sorunu var demektir.
    PC Studio programını başlatıp dosya menüsünden bağlantıyı kontrol edin.
    Bağlı değilse Softick programını kapatın.
    Telefonu USB kablodan ayırın.
    5. adımda GPRS OTA ya ayarlayın.
    Telefonu tekrar USB kabloya bağlayın.
    PC Studio programını başlatıp dosya menüsünden bağlantıyı kontrol edin.
    Bağlantı urulduktan sonra PC Studio programından çıkın ve 5. adımdan devam edin. Softick ve PC Studio birlikte çalışamazlar.

(Yorumlarına baktım sorunu çözdüm düzgün yaparsanız çalışır diyorlar. Bu arada tabii ki alıntıdır. Yani olmuş iştee affraid affraid)

IlCarnefice
    Admin
    Admin

Kişi sayfası
    Metin Alanı:
    Bar:
    0/0  (0/0)
    Seçim Listesi:

Geri: Oyun yüklenemiyor. [SAMSUNG D900i] Yardım.. :bounce: :bounce: :bounce:

Mesaj  IlCarnefice Bir Çarş. Ocak 18, 2012 9:18 pm

karışıkmış ama bi zaman okurum çok saol geek geek geek

Forum Saati Perş. Şub. 23, 2012 10:23 am