!_LeveL Up_! Forumları

Her türlü oyun danışmanlığı, paylaşımı yapılacaktır...

Level Up Belediye Başkanlığı Yürürlüğü [Kuralları vs. vs. ]

Paylaş

IlCarnefice
    Admin
    Admin

Kişi sayfası
    Metin Alanı:
    Bar:
    0/0  (0/0)
    Seçim Listesi:

Level Up Belediye Başkanlığı Yürürlüğü [Kuralları vs. vs. ]

Mesaj  IlCarnefice Bir Salı Ocak 17, 2012 8:53 pm

Evet millet. Yine sizinle bu sefer önemli bir konuda karşıdayım. lol! Öncelikle bildiğimiz gibi her bi b.kta kural vardır ve hiçbirimiz bu kuralları sevmeyiz. Size sitemizin kurallarını eğlenerek okuyun diye güzel yazmaya çalıştım, ben yazarken yoruldum siz okuyun daha az yorulursunuz tongue . Ve karşınızda sevmeyeceğiniz birkaç site kuralları Very Happy

1-) Sitemizde cinsel içerikli herhangi bir şey paylaşmak kesinlikle yasaktır.
    2-) Eğer reklam verecekseniz reklam hakkında bana (başka Administratör de olmaz BEN pirat ) reklamın ayrıntıları hakkında başvvurması güzel olur. İzin verebilirim.
    3-) Tabii ki sitemizde en önemli olarak argo kullanımını sınırı aşmadan kullanalım (bok vs. vs. Very Happy) ama küfüre kesinlikle izin yoktur.
    4-) Öncelikle kullanıcılarımız oyunu vs. paylaşmadan önce kontrol etsin ki link çalışıyor mu emin olalım. Ama normaldir ki bazı linkler zaman gittikçe silinir. Bu yüzden paylaşan kullanıcımıza değil, upload sitesine alyoruz küfürlerimizi Very Happy (Küfür yasak haa)
    5-)Bakın millet, ülkemizde yaşanan tek sorun korsan oyun satışı aşırı derecede yüksek ve biz de biliyoruz ki 10 kişiden 8'i korsan oynuyor. Biz de zengin değiliz heralde alınterimizle aldığımız oyunun tek kullanımlık keyini sizinle paylaşalım ki eğer biz alabilseydik. Maalesef ki oyunlar TL olarak çok pahalı. Bu yüzden hiç kimse "Bu oyun Multi-Player çalıştırmıyor. Key nerede?" gibi saçma sorular sormasın. İki tarafa da yazık olur.

Eveet. Hepsi bu kadar... Very Happy Eklemek isteyen yorum yapsın...

Forum Saati Perş. Şub. 23, 2012 10:23 am